Over Claudia

Mijn naam is Claudia van der Wel. Ik ben in 1982 geboren en opgegroeid op een boerderij. Inmiddels woon ik in Deventer, samen met mijn lieve honden. Ik hou van de natuur, dus ik ben graag buiten aan het wandelen of mountainbiken.

Al jong wist ik dat ik graag met mensen wilde werken. Na mijn opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk en Algemeen Maatschappelijk Werk, heb ik een tijdje voor een adviesbureau gewerkt. Omdat ik de bezieling in mijn werk miste, ben ik op zoek gegaan naar wat ik écht graag wilde doen. In 2012 ben ik daarom begonnen aan de opleiding tot Consulent Seksuele Gezondheid.

Intimiteit, relaties en seksualiteit zijn thema’s die vragen om een open mind, een open hart en een onbevooroordeeld luisterend oor. Ik bied graag een veilige plek aan mensen die deze (vaak kwetsbare) kant van zichzelf willen onderzoeken.

In 2016 kwam ik in aanraking met opstellingen. Ik was zo geraakt door deze manier van werken! In 2018 heb ik daarom een opleiding tot Systemisch Coach en diverse workshops bij het Hellinger Instituut in Groningen gevolgd en ik heb vele opstellingen meegemaakt, zowel voor mezelf, als representant en als coach begeleid. Elke opstelling een ervaring rijker!

Suus, mijn eerste liefde met wie ik ruim 19 jaar samen was, werkte als Bachbloesemtherapeut. Door haar heb ik de fijne, natuurlijke ondersteuning van Bachbloesemdruppels ervaren. Nadat zij in 2022 overleed, heb ik geleerd hoe ik de werking van deze bloesemdruppels kan toepassen voor mensen die dit steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In 2022 en 2023 heb ik een jaartraining over het creatiewiel (ook wel medicijnwiel) genoemd gevolgd. Hier heb ik geleerd traditionele sjamanistische kennis toe te passen in de vorm van het creatiewiel en bijvoorbeeld het (Liefdes-) relatiewiel. Ieder heeft zijn eigen creatiewiel waarin zijn of haar unieke talenten en uitdagingen naar voren komen. Meer hierover kun je lezen in mijn blog.