Wie is Claudia

Mijn naam is Claudia van der Wel. Ik ben in 1982 geboren en opgegroeid op een boerderij. Inmiddels woon ik in Deventer met mijn lieve honden. Ik ben graag buiten; wandelen met de honden, mountainbiken of lekker in de tuin rommelen.

Van achtergrond ben ik Maatschappelijk Werker en ik heb jaren gewerkt voor een adviesbureau en daarna bij een gemeente in het sociaal domein. In een zoektocht naar meer bezieling in mijn werk, kwam ik bij de opleiding tot Consulent Seksuele Gezondheid, een samenwerking tussen opleidingsinstituut RINO, met de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie en Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit.

Nadat ik deze opleiding heb afgerond, ben ik in 2014 begonnen met de Praktijk voor Seksuele Gezondheid; eerst in Deventer en daarna uitgebreid naar de locaties Borne, waarna die locatie verhuisde naar Hengelo.

Ondertussen kwam ik in aanraking met Systemisch Werk; ik was representant bij familie-opstellingen. Deze werkvorm heeft me zo geraakt, dat ik in 2018 een opleiding tot Systemisch Coach heb gevolgd bij het Hellinger Instituut in Groningen. Sindsdien pas ik deze werkvorm ook toe in mijn praktijk. Vanaf 2020 ben ik ook regelmatig deelnemer met mijn eigen vragen of als representant voor anderen in opstellingsbijeenkomsten bij een collega.