Bachbloesems

Soms kom je in je leven situaties tegen die je uit balans brengen.
Bijvoorbeeld langdurige ziekte, een ongeluk, trauma, gemis van een dierbare, scheiding/relatiebreuk, verhuizing.

Er kunnen zorgen zijn over kinderen. Je kunt oververmoeid zijn door langdurig slaaptekort. Je kunt je overbelast voelen als mantelzorger of omdat er andere zorgen of problemen zijn.

Deze situaties kunnen leiden tot klachten, zoals oververmoeidheid, somberheid, lusteloosheid, gebukt gaan onder schuldgevoel of (over-) bezorgdheid, frustratie, boosheid, angsten, moeite hebben met voelen of in contact zijn met anderen, weinig zelfvertrouwen, (faal-) angst, moeite om grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen.

Wanneer klachten niet vanzelf overgaan, kan een voor jou op maat gemaakte Bachbloesemremedie van verschillende bloesems in 1 flesje een zachte en effectieve ondersteuning bieden om emotioneel en fysiek beter in balans te komen.

Bachbloesems kunnen ondersteunend zijn in combinatie met een coachingstraject of therapie, maar het is niet noodzakelijk om dit met elkaar te combineren. 


Ook kinderen en jongeren kunnen veel baat hebben bij een op maat gemaakte Bachbloesemremedie.
 


Wat is Bachbloesem?

Bachbloesems zijn vloeibare plantenextracten gemaakt van de bloesems van planten, bomen en struiken. Er bestaan 38 verschillende Bachbloesems. Dr. Edward Bach (vandaar de naam) ontdekte dat de verschillende bloesems eigenschappen hebben waarmee blokkades en onbalans beter uitgebalanceerd raken. 


Een Bachbloesemremedie op maat is een flesje bronwater waar gemiddeld 5 verschillende Bachbloesems aan toegevoegd zijn. Ik stel ze voor jou op maat samen.


Bachbloesems zijn volledig natuurlijk en daardoor zeer geschikt voor volwassenen en kinderen.