Relaties, Intimiteit en Seksualiteit

Heb je een vraag op het gebied van intimiteit, seksualiteit en/of ervaar je een probleem in de relatie en komen jij en je partner hier niet uit? Herken je je in één van de situaties die is genoemd onder ‘Voor wie?’ of heb je een andere vraag op dit gebied?


Je bent van harte welkom om hier met mij over te praten. In de gesprekken onderzoeken we samen wat er meespeelt in jouw of jullie situatie.


Voor veel mensen is het lastig om te praten over problemen op het gebied van intimiteit en dat is ook niet zo vreemd. Ondanks dat, merk ik dat veel mensen ook opluchting ervaren als zij hun verhaal verteld hebben. Zeker als het leidt tot nieuwe inzichten.

Er kunnen veel verschillende factoren zijn die helpen of juist belemmeren. Deze factoren kunnen fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel en/of van systemische aard zijn. Doordat er vaak zoveel zaken een rol spelen en allemaal met elkaar verband houden, maakt het de situatie ingewikkeld. Dan is het fijn als iemand hierin met jullie meedenkt waardoor er weer overzicht en perspectief ontstaat.

Van daar uit ontstaat er ook zicht op wat kan bijdragen aan verbetering van jullie 
situatie.Oplossingsrichtingen bestaan uit een aantal verschillende stappen en mogelijkheden die in overleg met jou samen op maat worden afgestemd. Stap voor stap bekijken we wat hierin helpend kan zijn en wat bij jullie past en dat evalueren we dan ook.

Voor alles geldt dat het belangrijk is dat het bij jou past; elke situatie is uniek en vraagt dus om iets anders.
 
Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.